Kora Oy – Vaurioturva Mynämäki

Automaalaamo, joka antaa takuun työlleen

Käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä värejä maalaamiseen. Käyttämämme tekniikka on nykyaikainen, tehokas ja kestävän kehityksen mukainen. Saavuttaaksemme oikeat ja tarkat värisävyt, meillä on käytössämme sävykamera, jolla on mahdollista saavuttaa huolellinen lopputulos.

Olemme myös PPG Auto REFINISH -maalaamo, jolla on käytössään 36 kuukauden maalaustakuu. Suomessa tällaisia maalaamoita on harvassa. PPG:n sertifikaatilla varustettu automaalaamo antaa tekemilleen maalaustöille 36-kuukauden kirjallisen takuun. Voit luottaa siihen, että autosi maalauksesta huolehtivat asiantuntijat ja työssä käytetään vain parhaimpia tuotteita. Kysy lisää!

Automaalaus – Vaurioturva Mynämäki

Jos auton maalipinnan alta näkyy peltiä, on syytä huolehtia korjauksesta ja maalauksesta mahdollisimman pian. Muuten ruoste voi levitä ja aiheuttaa isomman korjaustarpeen. Lisäksi auton maalipinnan kolhut ja naarmut voivat vähentää autosi jälleenmyyntiarvoa.

Mikäli autosi maalipinta on vahingoittunut kolarin tms. yhteydessä, varmista kattaako vakuutuksesi myös sen korjausmaalauksen. 

Mikäli joudut maksamaan kulut itse, tule näyttämään korjaamollemme autosi, niin laskemme sinulle kustannusarvion. 

Kyllä, varmasti! Käytössämme on tarkat sävykamerat, joiden avulla saamme värisävyn 100 % vastaamaan autosi muuta maalisävyä. 

Olemme myös PPG Auto REFINISH -maalaamo, jolla on käytössään 36 kuukauden maalaustakuu. Tätä et saa moneltakaan maalaamolta. 

Koska maalaamomme sijaitsee kolarikorjaamon yhteydessä, saamme maalauksen aloitettua aina nopeammin. Korjauksen kesto riippuu mm. lisäosien saatavuudesta, korjauksen laajuudesta sekä maalien kuivumisaikoista. Saat meiltä tekstiviestin, kun autosi on valmiina noudettavaksi.

Scroll to Top