Kora Oy – Vaurioturva Mynämäki

Vahinkotarkastus – me neuvomme ja autamme

Kun autosi on vaurioitunut, voi olla haastavaa ymmärtää, mitkä korjaukset ovat tarpeen, kuinka kauan ne vievät aikaa ja kuinka paljon ne maksavat. Voi myös olla työlästä selvittää, kattaako vakuutuksesi vahinkoja ja miten voit saada tarvittavat tiedot niille. Jos sinulla ei ole oikeita tietoja, voit joutua maksamaan korjauksista, joita vakuutus olisi pitänyt kattaa, tai et saa ansaittua täyttä korvausta.

Meidän vahinkotarkastuksessa selvitetään vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Lisäksi selvitämme, mitä vakuutuksesi korvaa. Jos vakuutus korvaa vahingon, lähetämme vakuutusyhtiöllesi välittömästi kaiken tarvittavan tiedon. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

  1. Vahinkotarkastuksessa tutkimme auton vauriot ja annamme vakuutusyhtiöllesi korjausarvion.
  2. Vahingon tarkastamisen jälkeen varataan autollesi korjausaika korjaamolle ja tehdään tarvittavien osien tilaus.
  3. Varmistamme, että tarvittavat korjaukset tehdään mahdollisimman nopeasti.
  4. Jos haluat, voimme järjestää sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta. Se on sinulle ilmaista, jos vakuutuksesi kattaa sijaisauton turvan.

Kolarin tai muun vahingon sattuessa, toimi näin!

  • Ilmoita vahingosta vakuutusyhtiöllesi mikäli vahinko oli sinun aiheuttamasi. Jos toinen auto aiheutti vahingon, muista ottaa vastapuolen rekisterinumero ja yhteystiedot ylös.
  • Epäselvissä tapauksissa kutsu paikalle poliisi.
  • Tuo autosi meille vahinkotarkastukseen. Voit tilata meiltä myös hinauksen numerosta 050 414 4161.
  • Ilmoitathan, mikäli tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi. Jos vahinko korjataan vastapuolen vakuutuksesta, tee hänen vakuutusyhtiölle myös selvitys sijaisautosi tarpeesta.
Scroll to Top