Kora Oy – Vaurioturva Mynämäki

Hinauspalvelu 24/7 Mynämäki

Hoidamme hinaukset monipuolisesti erilaisille autoille ja ajoneuvoille. Hinaamme mm. henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät ja mopoautot. Pystymme hoitamaan hinaukset niissäkin tapauksissa, kun auton omat pyörät eivät enää pyöri. Toteutamme hinauksia esimerkiksi kolaripaikoilta tai teknisten vikojen vuoksi. Voit tilata meiltä hinauksen myös pitkään seisoksissa olleelle ajoneuvolle. Hinausautomme kyytiin mahtuu tarvittaessa kaksi autoa kerrallaan.

Meidän 24/7 hinauspalvelullamme on tarvittaessa jo matkalla 5-10 minuutin sisällä puhelustasi. Tilaa hinausauto numerosta 050 414 4161.

Tiepalvelut apunasi

Loppuiko autostasi bensa, syttyikö öljyvalo, puhkesiko rengas tai lukitsitko itsesi autosi ulkopuolelle? Ei hätää, soitto meille ja tulemme paikalle auttamaan. Jos ongelma on laajempi kuin luultiin, viedään autosi huoltoon meidän korjaamollemme. Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.

Mikäli kyseessä on hätätapaus, hinauspäivystyksemme on palveluksessasi kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Soita numeroon 050 414 4161 ja tilaa hinaus! 

Scroll to Top