Kora Oy – Vaurioturva Mynämäki

Autojen tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasin vaurioitunut tila aiheuttaa aina liikenteessä riskejä, ja siksi onkin tärkeää, että vauriot korjataan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Useimmat tuulilasiin osuneiden kivien tai nastojen vauriot voidaan korjata. Tarkistathan omalta vakuutusyhtiöltäsi kattavatko vakuutuksesi tuulilasin korjauksen tai vaihdon. 

Tuulilasin vaihdossa on järkevää käyttää ammattilaisia. Lasin voi vaihtaa vain juuri sinun autollesi suunniteltuun tuulilasiin ja ottaa huomioon niissä olevat elektroniikat (mm. sadetunnistin). Me olemme jokaisen vakuutusyhtiön valtuuttama lasikorjaamokumppani.

Tuulilasit kuntoon

Jos tuulilasin vaurio on pienempi kuin 2 euron kolikko, niin silloin korjaus vielä yleensä onnistuu. Suojaa tuulilasin kiveniskemä mahdollisimman pian läpinäkyvällä teipillä estääksesi lian ja kosteuden pääsemisestä iskeytymään. Varaa sen jälkeen meiltä aika tuulilasin korjaukseen. Soita +358 2 430 8424.

Voit tulla suoraan tuulilasin kiveniskemän korjaukseen, ja sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkotarkastusta tai vahinkoilmoitusta vakuutusyhtiöösi. Korjauksen tekeminen ei vaikuta myöskään bonustesi kertymiseen.

Mikäli sinulla on lasivakuutus, on kiveniskemän korjauttaminen veloituksetonta. Laskutamme työstä suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Mikäli maksat korjaustyön itse, voit tiedustella tuulilasin korjauksen hintaa soittamalla +358 2 430 8424.

Jälleen voimme hyödyntää 2 euron kolikon kokoa – mikäli vaurio on suurempi, on tuulilasi todennäköisesti vaihdettava. Samoin jos vaurio on lasin reunoissa tai kameran alueella, vaatii se vaihdon.

Käytämme tuulilasinvaihdoissa Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja.

Korjauksen hoidamme n. tunnissa, vaihtoon on hyvä varata yksi päivä.

Nykyään autojen turvatekniikka on osittain integroitu tuulilasiin. Esimerkiksi lasien tutka- ja kamerajärjestelmät on tuulilasin vaihdon jälkeen kalibroitava, jotta ne toimivat oikein. 

Scroll to Top